Asociatii de proprietari

PROMOTIE SERVICII DEZINSECTIE SI DERATIZARE ASOCIATII DE PROPRIETARI

Executam lucrari de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la cele mai inalte standarde, utilizand cele mai performante substante.

Dezinsectie subsol, spatii comune, scara, ghena de gunoi la doar 200 ron/trecere/scara.

  • Dezinsectie prin pulverizare cu pompa sub presiune cu insecticid de soc. Se trateaza suprafata plana din subsol, ghenele de gunoi, casa scarilor de la ultimul etaj pana la parter. Dezinsectie excelenta impotriva puricilor, gandacilor de umezeala si a gandacilor de bucatarie.
  • Dezinsectie prin nebulizare cu un insecticid cu remanenta. Se trateaza intreg subsolul. Nebulizatorul creeaza o ceata extrem de fina in intreg subsolul, ceata care patrunde si se aseaza  in toate locurile greu accesibile (crapaturi, tevi, pereti laterali, etc), locuri unde insecticidul aplicat cu pompa ajunge mult mai greu. La finalul tratamentului cu nebulizatorul, subsolul este curat, neramanand nici macar o singura insecta in viata. Repetarea este insa obligatorie pentru exterminarea generatiilor de insecte ce eclozeaza. 

Tratamentul corect de dezinsectie consta in 2 treceri la un interval de 14-21 de zile.

 

  • Deratizare subsol la doar 150 lei. Pretul este valabil pentru suprafata aferenta unei scari de bloc si doar in cazul in care se executa impreuna cu operatiunea de dezinsectie. Daca doriti sa executati doar operatiunea de deratizare pretul este de 180 de lei. In cazul in care blocul are mai multe scari, se inmulteste pretul cu numarul de scari. Se folosesc 3 tipuri de raticide amplasate in statii de carton inscriptionate conform legislatiei in vigoare. Folosim doua raticide conditionate sub forma de momeala ambalate in hartie biodegradabila si 1 tip de raticid conditionat sub forma de bloc cerat.